fbpx

MAXGAIN 2.0

Light

Programmet der giver dig den effektive og optimale vej til opbygning af muskler. Med MAXGAIN 2.0 LIGHT giver vi dig alt du skal bruge og de bedste forudsætninger for at øge din vægt og muskelmasse!

DKK 2.493,-

DKK 599,-

*Vores populære valg til alle som vil øge vægt og muskelmasse.
*Ved køb accepterer du også vores vilkår og betingelser.

*Baggrund og ekspertise fra:

Beskrivelse af maxgain 2.0 – LIGHT

Introduktion & Motivation fungerer i samme stil som den indledende samtale, hvor de indledende faser bliver klarlagt. Den hjælper med at booste din motivation og giver dig den nødvendige indsigt i, hvordan du opnår størst succes med forløbet. I PRO-pakken har du altid mulighed for at spørge os undervejs i forløbet, hvis der er noget, du er i tvivl om!

VÆRDI i dkk:

299,-

 

Træningsprogrammet er udarbejdet og gennemtestet gennem research, så det sikrer dig de bedst mulige resultater. Selve programmet er bygget op med progression og maksimal udnyttelse af træningstiden.

VÆRDI i dkk:

599,-

 

Øvelsesbiblioteket er udarbejdet af Thomas selv. Videoerne er lavet med det formål at forklare, vise og lære dig, hvordan du laver øvelserne korrekt og optimalt.

VÆRDI i dkk:

499,-

 

Kostplanen guider dig gennem alt, hvad du skal vide om kosten, når målet er at bygge større muskler og tage på i vægt. Du vil efterfølgende være i stand til at sammensætte din egen kostplan, hvor du kan vælge mellem LetsGains +20 forskellige måltider. Dette sikrer, at du får den rigtige mængde kalorier og næring, hvilket er fundamentet bag din succes. 

VÆRDI i dkk:

749,-

 

MAXGAIN starter shakes er et idéelt starter- supplement til din kost. Du får tre varianter inkluderet, som kan bidrage med ekstra kalorier og protein

VÆRDI i dkk:

99,-

 

Med i pakken får du inkluderet vores egen ligevægts- og makrofordelingsberegner. På den måde kan du ud fra dine specifikke informationer udregne, hvad du dagligt skal indtage i kalorier og i hvilke mængder.

VÆRDI i dkk:

149,-

 

Du får inkluderet en tjekliste som kan holde styr på, om du når dine mål og vedholder din kostplan og træning igennem hele forløbet.

VÆRDI i dkk:

99,-

_________________________________________________________________________

samlet VÆRDI:

2493,-

MAXGAIN pris:

599,-

For os er det altafgørende, at du er glad og tilfreds med vores produkt og service.

Derfor tilbyder vi altid 4 ugers fuld  tilfredshedsgaranti.

Vi ved at det stiller krav til os om at sikre, at du kommer i mål med din drømmekrop, og bliver tilfreds med pakken!

INDBLIK I MAXGAIN 2.0 pro

N

Du får leveret alt online, når du downloader pakken.

N

Alle E-bøger kommer i PDF-format.

N

Ligevægts- og makrofordelings-beregner leveres i en Excel-fil.

N

Vi giver dig adgang til vores private forum via E-mail.

N

Øvelsesbiblioteket er inkluderet i træningsprogrammet, hvor der er links til alle videoer!

Introduktion & Motivation

Kapitel 1: Tilykke!

Velkommen til MAXGAIN programmet!

Du har lige taget et ret stort skridt mod en stor forandring. En forandring som de fleste ikke vil kaste sig ud i, hvorfor de heller ikke vil se samme resultater. Du kender det sikkert selv. Der er mange, (måske endda dig selv) som forgæves har prøvet at opnå deres drømmekrop. Men hvor mange kender du egentlig, som har opnået en mærkbar forandring? Om ganske kort tid vil du forhåbentligt som alle vores tidligere klienter føle dig større, stærkere og gladere og have opnået de resultater du drømmer om!

Din motivation afhænger af dit ”Why” og troen på, at det kan lade sig gøre Så inden du kaster dig ud i en livsstilsændring, skal du som den absolutte første ting stille dig selv et par vigtige spørgsmål. Det kan være, du har hørt det før. Men dette er dit ”why”.

– Hvorfor ønsker du at foretage denne ændring og fuldføre MAXGAIN forløbet?

– Hvor mange kræfter er du villig til at lægge i projektet?

– Hvad er det værd for dig? (Hvad vil det betyde for dig, hvis du klarer det?)

Der er ikke nogen rigtige og forkert svar, men det er blot vigtig for dig selv at vide, hvorfor du gerne vil gøre, hvad der skal til for at fuldføre vores program. Når du har gjort dette, og taget beslutningen om at gå all in, har du taget det første store skridt til en sundere og stærkere krop. For det VIL kræve både energi, tid og prioritering fra din side, når du først går i gang. Men bare rolig.

Det gode er, at din krop kommer til at elske dig for det! Da du allerede har taget skridtet mod dette mål med MAXGAIN, er jeg derfor sikker på, at du har dine grunde til at fuldføre programmet.

(Læs resten i MAXGAIN 2.0 PRO)

Kapitler

Sider

Alt er klargjort til, at du kan starte med det samme! Det eneste det kræver er, at du følger programmet. HVER DAG! Så vil du snart høste resultater som aldrig før! 

TAKE. action.

Jeg ser desværre alt for mange der både træner og spiser forkert. Så på trods af at de træner hyppigt og har gjort det i årevis, har de ikke rykket sig betydeligt. Det er det, vi vil ændre, så du kan bygge muskelmasse på den mest effektive og holdbare måde.

De bedste resultater ser vi klart hos dem, der er seriøse omkring deres træning og kost. Med den rette information og indstilling, og en nem udførlig handlingsplan, vil du med MAXGAIN 2.0 kunne skabe de bedste resultater for dig og accelerere din udvikling.

De bedste hilsener, fra mig og resten af teamet! – Personlig træner og founder, Thomas Gullach. 

Programmet der vil tage dig fra tynd til trænet. med maxgain 2.0 LIGHT får du hvad du behøver til at bygge muskler og stige i vægt.

skab resultater og din drømmekrop i dag!

 

 

 

Download MAXGAIN 2.0 LIGHT