fbpx

MAXGAIN

PRO 2.0

Det mest effektive og gennemtestede program til muskelopbygning.

Læs herunder hvad du får med i MAXGAIN PRO 2.0.

DKK 399,-

*Ved køb accepterer du også vores vilkår og betingelser.

*Baggrund og ekspertise fra:

Indblik i Maxgain Pro 2.0

Introduktion & Motivation fungerer i samme stil som en indledende samtale, hvor de indledende faser bliver klarlagt. Den hjælper med at booste din motivation og giver dig den nødvendige indsigt i, hvordan du opnår dine mål. 

Træningsprogrammet er udarbejdet af professionelle træningsfysiologer med udgangspunkt i den nyeste viden omkring muskelopbygning. Programmet har fokus på progression og maksimal udnyttelse af træningstid.

Øvelsesbiblioteket indeholder videomateriale af alle øvelser. Videoerne har til formål at forklare, vise og lære dig, hvordan du udfører øvelserne med korrekt teknik.

Kostplanen guider dig gennem alt, hvad du skal vide om kosten, når målet er at bygge større muskelmasse. Med i kostplanen får du mere end 20 forskellige måltider, som alle har den rette makrosammensætning. Måltiderne er nemme at lave og fyldt med gode kalorier.

MAXGAIN starter shakes er et idéelt supplement til din kost. Du får tre varianter, som vil bidrage til din muskelopbygning med ekstra kalorier og protein.

 Vores MAXGAIN PRO Bulker shakes er et super effektivt supplement til din normale kost. De er spækket med gode kalorier og fyldt med vigtige vitaminer, mineraler og ikke mindst protein. De forskellige shakes er med til at sikre, at du indtager tilstrækkeligt med kalorier og protein hver dag.

Med i pakken får du inkluderet din egen ligevægts- og makrofordelingsberegner, som bl.a. udregner dit daglige kaloriebehov samt korrekte makrofordeling. 

Tjeklisten er et rigtig godt værktøj til at holde styr på, om du når dine mål og vedholder din kost og træning igennem forløbet.

_________________________________________________________________________

MAXGAIN pris:

DKK 399,-

Introduktion & Motivation fungerer i samme stil som en indledende samtale, hvor de indledende faser bliver klarlagt. Den hjælper med at booste din motivation og giver dig den nødvendige indsigt i, hvordan du opnår størst succes med forløbet. I PRO-pakken har du altid mulighed for at tage fat i os undervejs i forløbet, hvis der er noget, du har spørgsmål til!

 Træningsprogrammet er udarbejdet af professionelle træningsfysiologer med ugangspunkt i den nyeste viden omkring muskelopbygning. På den måde sikrer det dig de bedst mulige resultater. Selve programmet er bygget op med progression og maksimal udnyttelse af træningstiden.

 Øvelsesbiblioteket er udarbejdet af Thomas selv. Videoerne er lavet med det formål at forklare, vise og lære dig, hvordan du laver øvelserne korrekt og optimalt.

 Kostplanen guider dig gennem alt, hvad du skal vide om kosten, når målet er at bygge større muskler og tage på i vægt. Med i kostplanen får du +20 forskellige måltider, som sikrer, at du får den rigtige mængde kalorier og næring, hvilket er fundamentet bag din succes. Du vil efterfølgende være i stand til at sammensætte din egen kostplan.

 MAXGAIN starter shakes er et idéelt starter- supplement til din kost. Du får tre varianter inkluderet, som kan bidrage med ekstra kalorier og protein.

 Vores MAXGAIN PRO Bulker shakes er et super effektivt supplement til din normale kost, og kan hjælpe dig til at opnå vilde resultater. De er spækket med kalorier og fyldt med vigtige vitaminer, mineraler og ikke mindst protein. Vores shakes er med til at sikre, at du indtager tilstrækkeligt med kalorier og protein hver dag.

 Med i pakken får du inkluderet vores egen ligevægts- og makrofordelingsberegner. På den måde kan du ud fra dine specifikke informationer udregne, hvad du dagligt skal indtage i kalorier og i hvilke mængder.

 Du får inkluderet en tjekliste som kan holde styr på, om du når dine mål og vedholder din kostplan og træning igennem hele forløbet.

 Som en del af PRO-pakken får du mulighed for sparring og support undervejs i forløbet. Du kan altid skrive til os på chatten med de spørgsmål, du måtte have. Du har derved adgang til vejledning nemt og hurtigt.

_________________________________________________________________________

MAXGAIN pris:

399,-

N

Du får leveret alt online, når du tilkøber pakken.

N

Alle E-bøger kommer i PDF-format.

N

Ligevægts- og makrofordelings-beregner leveres i en Excel-fil.

N

Du har mulighed for at skrive til os gennem dit forløb, hvis du har spørgsmål.

N

Øvelsesbiblioteket er inkluderet i træningsprogrammet, hvor der er links til alle videoer!

Introduktion & Motivation

Kapitel 1: Tilykke!

Velkommen til MAXGAIN programmet!

Du har lige taget et ret stort skridt mod en stor forandring. En forandring som de fleste ikke vil kaste sig ud i, hvorfor de heller ikke vil se samme resultater. Du kender det sikkert selv. Der er mange, (måske endda dig selv) som forgæves har prøvet at opnå deres drømmekrop. Men hvor mange kender du egentlig, som har opnået en mærkbar forandring? Om ganske kort tid vil du forhåbentligt, som alle vores tidligere klienter føle dig større, stærkere og gladere og have opnået de resultater du drømmer om!

Din motivation afhænger af dit ”Why” og troen på, at det kan lade sig gøre Så inden du kaster dig ud i en livsstilsændring, skal du som den absolutte første ting stille dig selv et par vigtige spørgsmål. Det kan være, du har hørt det før. Men dette er dit ”why”.

– Hvorfor ønsker du at foretage denne ændring og fuldføre MAXGAIN forløbet?

– Hvor mange kræfter er du villig til at lægge i projektet?

– Hvad er det værd for dig? (Hvad vil det betyde for dig, hvis du klarer det?)

Der er ikke nogen rigtige og forkerte svar, men det er blot vigtig for dig selv at vide, hvorfor du gerne vil gøre, hvad der skal til for at fuldføre vores program. Når du har gjort dette, og taget beslutningen om at gå all in, har du taget det første store skridt til en sundere og stærkere krop. For det VIL kræve både energi, tid og prioritering fra din side, når du først går i gang. Men bare rolig.

Det gode er, at din krop kommer til at elske dig for det! Da du allerede har taget skridtet mod dette mål med MAXGAIN, er jeg derfor sikker på, at du har dine grunde til at fuldføre programmet.

(Læs resten i MAXGAIN 2.0 PRO)

Kapitler

Sider

Alt er klargjort til, at du kan starte med det samme! Det eneste det kræver er, at du følger programmet. Så vil du snart høste resultater som aldrig før! 

For os er det altafgørende, at du er glad og tilfreds med vores produkt og service.

Derfor tilbyder vi altid 4 ugers fuld  tilfredshedsgaranti.

Vi ved at det stiller krav til os om at sikre, at du kommer i mål med din drømmekrop, og bliver tilfreds med pakken!

TAKE. action.

Jeg ser desværre alt for mange der både træner og spiser forkert. Så på trods af at de træner hyppigt og har gjort det i årevis, har de ikke rykket sig betydeligt. Det er det, vi vil ændre, så du kan bygge muskelmasse på den mest effektive og holdbare måde.

De bedste resultater ser vi klart hos dem, der er seriøse omkring deres træning og kost. Med den rette information og indstilling, og en nem udførlig handlingsplan, vil du med MAXGAIN PRO 2.0 kunne skabe de bedste resultater for dig og accelerere din udvikling.

De bedste hilsener, fra mig og resten af teamet! – Personlig træner og founder, Thomas Gullach.