fbpx

Udfyld formularen og få tilsendt din gratis e-bog

Er du træt af at være tynd?

Få vores gratis e-bog, der indeholder de mest skudsikre og gennemtestede teknikker, programmer og råd til at opbygge muskelmasse på en effektiv og holdbar måde.

1

Lær hvordan du skal træne på den optimale måde, når du som tynd skal opbygge muskelmasse. E-bogen indeholder et kickstarter træningsprogram, som er udviklet på baggrund af videnskabelige resultater og designet til at øge din muskelmasse mest effektivt.

2

Kosten er altafgørende, når du som tynd skal tage på i muskelmasse. E-bogen giver dig indsigt i, hvordan dine kostvaner bør være, når du vil tage på i muskelmasse. Samtidig får du 3 nemme opskrifter på lækre og effektive GAINER shakes, som kan supplere dit daglige protein- og kalorieindtag.

Oplev forskellen

Det behøver ikke være svært, når du først ved, hvad der skal til.

“Som tynd er det ikke let at øge sin muskelmasse, når man ikke ved, hvad der skal til. Jeg har selv været der og lært hvad der skal til for at få succes.”

Denne E-bog er udviklet til det formål at hjælpe dig, der har svært ved at tage på i vægt og muskelmasse og derigennem realisere drømmen om en større og mere veltrænet krop.

  • Du kan altid skrive til os, hvis du har spørgsmål
  • Der medfølger videomateriale med til alle træningsøvelser, så du hurtigt lærer de rigtige teknikker.
  • Du vil opnå fantastiske resultater, hvis du er klar til at give den gas.