fbpx

Udfyld formularen og få tilsendt din gratis e-bog

Er du træt af at være tynd?

Få vores gratis e-bog, der indeholder de mest skudsikre og gennemtestede teknikker, programmer og tips til at  opbygge solid muskelmasse på en effektiv og holdbar måde.

1

Lær hvordan du skal træne på den optimale måde, når du skal opbygge muskelmasse. E-bogen indeholder et kickstarter træningsprogram, som er udviklet på baggrund af videnskabelige resultater og designet til at øge din muskelmasse mest effektivt.

2

Kosten er altafgørende, når du som tynd skal tage på i msukelmasse. E-bogen giver dig alt den viden, du har behov for, når du skal udvikle din drømmekrop. Samtidig får du 3 opskrifter på super lækre og effektive GAINER shakes, som kan supplere dit daglige protein- og kalorieindtag.

3

Bliv inspireret af andre, som har haft stor succes med vores MAXGAIN forløb. Læs historien “Fra tynd til trænet”, hvor en af  vores tidligere brugere fortæller om hans udfordringer og succeser gennem forløbet, samt hvordan han fik opbygget 10 kg muskelmasse på KUN 6 måneder.

OPlev forskellen

Det behøver ikke være svært, når du først ved, hvad der skal til.

“Som tynd er det ikke let at øge sin muskelmasse, når man ikke ved, hvad der skal til. Jeg har selv været der og lært hvad der skal til for at få succes.”

Denne E-bog er udviklet til det formål at hjælpe dig, der har svært ved at tage på i vægt og muskelmasse og derigennem realisere drømmen om en større og mere veltrænet krop.

  • Du kan altid skrive til os, hvis du har spørgsmål
  • Der medfølger videomateriale med til alle træningsøvelser, så du hurtigt lærer de rigtige teknikker.
  • Du vil opnå fantastiske resultater, hvis du er klar til at give den gas.