fbpx

Vores vision

“Som tynd er det ikke let at øge sin muskelmasse, når man ikke ved, hvad der skal til. Jeg har selv været der og lært hvad der skal til for at få succes.”

LetsGain er udviklet til det formål at hjælpe dig, der har svært ved at tage på i vægt og muskelmasse og derigennem realisere drømmen om en større og mere veltrænet krop.

Min Baggrund

“Jeg ved præcis, hvordan det er at leve et liv som tynd, og jeg kender til alle de udfordringer, der er forbundet med ønsket om at blive en mere veltrænet udgave af sig selv. Hele min ungdom var jeg meget tynd, og jeg følte mig aldrig godt tilpas med min krop. Som teenager begyndte jeg at styrketræne en del, hvilket gjorde mig stærkere, men aldrig ret meget større. Jeg følte ofte, at det kunne være lige meget, da jeg alligevel var fortabt på grund af min knoglestruktur og dårlige gener.

Mit navn er Thomas Gullach, og jeg har efterhånden brugt en del år af mit liv på at undersøge og praktisere, hvordan man skal træne og spise som tynd, for at have de optimale forudsætninger for at tage på i muskelmasse. Da jeg begyndte min research, fokuserede jeg udelukkende på de tips og tricks, jeg kunne støve op fra relevante hjemmesider, hvilket desværre kun gav små fremskridt. Senere hen har jeg gravet mig dybere ind i videnskaben bag de fundamentale principper i ernæringen og træningen og selv praktiseret hvordan man kan skabe fantastiske resultater, når man som tynd vil opbygge en stærk og veltrænet krop. Samtidig har jeg fundet ud af, at der er ingen grænser for hvor langt du kan rykke dig, hvis du stoler på sig selv, engagerer dig 100 % og ikke at bekymrer dig om, hvad andre folk mener om dig. 

Med MAXGAIN 2.0 vil jeg vise dig, hvordan du skal spise og træne for at udvikle den krop, du drømmer om. Jeg vil fortælle dig præcist hvilke ting, du skal vide og fokusere på for at opnå de bedste resultater med din krop og for at undgå udvikling af skader undervejs.

 – Founder af LetsGain og personlig træner,

Derudover er jeg også:

Uddannet Cand.scient. træningsfysiolog på Institut for Idræt og Ernæring fra Københavns Universitet.

Ekspert i fysiologi med dybdegående viden inden for menneskets fysiologi. Herunder koblingen mellem fysisk træning, kost og sundhed.

Ekspert inden for bevægelsesanalyser, træningsplanlægning og træningspsykologi og kostvejledning.

Personlig træner med flere års erfaring i bl.a. at hjælpe folk med at tage på i muskelmasse