fbpx

Om LetsGain

LetsGain er udviklet til det formål at hjælpe de personer, der har svært ved at tage på i vægt og muskelmasse med at realisere drømmen om en større og mere muskuløs krop. Jeg har i flere år specialiseret mig i at lave skræddersyede trænings- og kostplaner samt personlige trænings- og kostforløb til tynde, som ønsker at blive større.

“Jeg ved præcis, hvordan det føles at leve et liv som tynd og mager og jeg kender til de udfordringer, der kan være forbundet hertil, når man ønsker at tage bare et par få ekstra kilo på. Faktisk var jeg meget tynd hele min ungdom. Som teenager begyndte jeg at styrketræne en del, hvilket gjorde mig stærkere, men jeg formåede aldrig at tage specielt meget på i muskelmasse. Jeg følte på et tidspunkt, at det kunne være lige meget, da jeg alligevel var fortabt på grund af min knoglestruktur og fordi mine forældre havde efterladt mig med de værst gener ift. at opbygge en flot og muskuløs krop.”

Senere har jeg fundet ud af hvordan en kost- og træningsplan skal strikkes sammen for at opnå mærkbare resultater. Samtidig har jeg fundet ud af, at der er ingen grænser for hvor langt du kan rykke dig, hvis du blot stoler på sig selv, engagerer dig 100 % og lader være med at bekymre sig om, hvad andre folk mener om dig.

På denne side vil jeg vise dig, hvordan du skal spise og træne for at blive større, stærkere og mere muskuløs på en sund måde. Jeg vil fortælle dig præcist de ting, du bør fokusere på for at opnå de bedste resultater med din krop og for at undgå udvikling af skader undervejs.

Min træningsfilosofi

Jeg lægger stor vægt på at træningen tilpasses dig, og at den progressivt altid er tilpas udforende. Derudover fokuserer jeg på, at det skal være sjovt at træne selv om det er hårdt arbejde. Træningen er altid målrettet og effektiviseret således at øvelserne passer til formålet.

“Det er alfa og omega at alle øvelser bliver lavet med korrekt udført teknik, da god teknik er fundamentet for at skabe positive resultater og for at mindske risikoen for udvikling af skader.”

Træningen er bygget op omkring helkropsøvelser både med frie vægte og brug af egen kropsvægt. Derudover arbejdes der både med plyometrisk træning, balancetræning og koordinationstræning. 

Min bagrund

Cand.scient. Idrætsfysiolog på Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Bred og dybdegående viden inden for menneskets fysiologi, herunder koblingen mellem fysisk træning, kost og sundhed.

Stærke kompetencer inden for bevægelsesanalyser, træningsplanlægning og træningspsykologi og kostvejledning.

Flere års erfaring som Personlig træner.

Solid erfaring i brugen af forskellige værktøjer og teknikker (Den motiverende samtale), med fokus på at holde mine klienter topmotiverede for at lykkes med deres adfærds og livsstilsændringer samt personlige målsætninger.

Stort engagement og handlekraft grundet min gennemgående interesse for området.

30 DAY BODY WEIGHT CHALLENGE

Transform your body in just 15 minutes a day. No equipment required.

SIGN UP NOW!

LetsGain

Universitetsparken 13, 2100

København, Danmark

Kontakt

Tlf. 21 60 68 60

E-mail. hej@letsgain.dk

Om LetsGain

Services

Om mig 

Følg os