fbpx

Min rejse fra tynd til TRÆNET

En Fantastisk følelse 

Efter forløbet med hårdt arbejde og fuld fokus på min kost og træning nåede jeg mit mål. Jeg havde i løbet af det seneste halve år taget 8 kg. på i muskelmasse, og for første gang i mit liv stod jeg stolt og glad, og kiggede mig selv i spejlet.

”Undskyld mit sprog, men hold kæft hvor var jeg tilfreds med mine resultater!” Efter en hård start, hvor specielt kosten havde været udfordrende, kunne jeg langsomt mærke, at som tiden gik, begyndte min krop at vænne sig mere og mere til at spise den mængde kalorier, jeg havde brug for på daglig basis.

De sidste 3 måneder, ik jeg fuldstændig styr på mine madvaner og træningsrutiner, og det gav et kæmpe motivationsboost til at fortsætte. Selv de dage hvor kroppen hellere ville slappe af og se Netlix 🙂

Det som gjorde forskellen på denne gang og mine tidligere forsøg var, at jeg igennem hele forløbet havde hjælp at hente fra Thomas, når jeg blev udfordret på den ene eller anden måde. For som du sikkert har opdaget ud fra det, du har læst indtil nu, VIL der komme tidspunkter, hvor du møder modgang. Jeg husker specielt de uger, hvor vægten stod stille, selv om jeg havde spist en masse. Det var frustrerende og ikke mindst demotiverende.

Her var det fedt, at kunne spørge Thomas til råds og få tilpasset mit træningsprogram og min kost, så jeg hurtigt kom på rette kurs igen.

Jeg vil se tilbage på et meget lærerigt forløb, som både har hjulpet mig med at indfri mit ønske om en mere veltrænet krop, og samtidig har givet mig den fornødne viden til fremover at kunne strukturere min kost og træning selv.

Jeg håber, at denne historie om mit forløb hos Letsgain kan være en inspiration til alle jer, der ønsker en større og stærkere krop, men som af den ene eller anden årsag ikke har opnået jeres mål endnu.

Du kan få hele historien som en del af vores MAXGAIN-pakker!

Kontakt

E-mail: hej@letsgain.dk
CVR: 36298359

© 2024 LetsGain.dk 

© 2024 LetsGain.dk